Autentisk og oprigtig atmosfære
 
  forside  
Om Eiffel Bar PriserVejviserFotoim deutchÅbent alle dage 12 - 03 
 
 

"Eiffelbar", ser man pludselig på et skilt i Wildersgade. Prydet med Eiffeltårnet. Er det mon endnu en cafe´ med et fransk køkken? tænker man. Men nej, her serveres kun flydende kost. Indendørs ser man dog, at nogen har været inspireret af Frankrig og dets hovedstad. Her er fint slebne spejlvægge med parisiske motiver og tricolorens farver i loftet. Det hæderkronede værtshus fra 1736 blev overtaget af Ellen og Sven d.18/9 2001, uden fransk køkken. Eiffelbar har dog en lang tradition for at fremtrylle fast føde ved ganske særlige lejligheder. Stamgæsters mærkedage, Juleaften, Sct. Patrick's Day (med irsk stuvning), sildesøndag o.s.v. Eiffel var og er de garvede søulkes værtshus, men med tidens og sæders skiften på havnen, har et ungt publikum igen fundet vej hertil. Især torsdage og fredage.
Stemningen er stadig rå men hjertelig, tobakstågen tyk og bajerne billige. Der sælges diverse gode øl fra de bedste danske bryggerier og indimellem spilles der levende musik. Der har altid været værtshus. Som Eiffelbar har det 50 års fødselsdag i år. Den forrige ejer havde det i 42 år!

I vinduet ved siden af værtshuset er der hver måned ny udstilling af Julie Kyhl, som med sit fantastiske univers glæder store og små. Der er dog fast tradition i december hvor lokale tog- entusiaster har bygget en togbane og Julie et "nissebjerg". Ved et tryk på knappen kører toget en tur.


Hjertelig velkommen